fakkel

fakkeltjes.be

Bestellen

Onze magazines bestellen? Vraag gratis presentexemplaren nummers 1 aan of geef alvast abonnementen door bestelformulier magazines

Presentexemplaren nummers 1 zijn gratis - zolang de voorraad strekt.

Een abonnement voor leerlingen NCZ bedraagt 8 euro. Voor leerlingen van het eerste leerjaar en het buitengewoon onderwijs is een abonnement gratis (met dank aan de Instellingen voor Morele Dienstverlening).
Voor andere particulieren en organisaties (zoals bibliotheken) bedraagt een abonnement 10 euro.

Boek Mientje de mier

Bestel het boek Mientje de mier op wereldreis via het bestelformulier boek

Meer info over het boek.

Hoe werkt het?

Via het bestelformulier kan u zowel gratis presentexemplaren nummers 1 als abonnementen aanvragen.

Bestel gratis presentexemplaren nummers 1 (2017-2018)

 1. U maakt een schatting van het aantal leerlingen van volgend schooljaar (2017-2018) en geeft deze door via het bestelformulier (voor 28 augustus 2017).
 2. Bij opmerkingen geeft u ook aan hoeveel flyers u wenst te ontvangen (indien de school of gemeente de abonnementen betaalt hoeft u uiteraard geen flyers te bestellen).
 3. Wij sturen u eind augustus de aangevraagde magazines en flyers (gratis).
 4. U deelt deze de flyers/magazines de eerste week van september uit in uw klas(sen). Leerlingen kiezen samen met hun ouders of ze een abonnement nemen.
 5. Als u het echt te moeilijk vindt om een goede schatting te maken kan u ook gewoon één magazine aanvragen en laten rondgaan in de klas, en enkel de aangevraagde flyers meegeven.

Buitengewone scholen hoeven geen gratis nummers 1 aan te vragen, maar kunnen gewoon direct abonnementen doorgeven. Later kunnen ze via mail de aantallen nog laten aanpassen.
Als u bestelt met een bestelbon (als bvb. de school of gemeente de Fakkeltjes betalen) kan u best uw abonnementen al doorgeven via het formulier. Het kan immers een tijd duren voordat de bestelbon ons bereikt. Vermeld in dit geval wel duidelijk dat er nog een bestelbon volgt zodat we geen dubbele factuur opmaken.

Bestel abonnementen (2017-2018)

U kan abonnementen doorgeven via de bestelpagina. Een abonnement voor leerlingen NCZ bedraagt 8 euro. Voor leerlingen van het eerste leerjaar en het buitengewoon onderwijs is een abonnement gratis (met dank aan de Instellingen voor Morele Dienstverlening).
Voor andere particulieren en organisaties (zoals bibliotheken) bedraagt een abonnement 10 euro.

 1. Vul het bestelformulier in.
 2. Vermeld duidelijk of u nog eerdere nummers (nummers 1) moet ontvangen.
 3. Een factuur wordt opgemaakt en binnen de twee weken naar het facturatieadres verstuurd. Ons rekeningnummer is: (Delta Lloyd BE71) 132-5244139-69.
 4. Late beslissers? Geen probleem. Via het bestelformulier kan u ook één of meerdere bijbestelling(en) plaatsen. U krijgt een aparte factuur opgestuurd bij elke extra bestelling.
 5. Levertijden van de magazines worden meegegeven via de nieuwsbrief en de website.
 6. Als er een probleem is met uw bestelling: we zijn te bereiken via fakkeltjesvzw@demens.nu en op het nummer 02 735 81 92 (ma-vrij, 9u-16u).